TKO SMO MI?

Od samog osnutka i rada u razdoblju od 1996 godine naša proizvodnja temelji se na usavršavanju i rastu obima proizvoda iz godine u godinu, a sve to zahvaljujući modernizaciji strojnog parka i izboru proizvodno-tehničkog kadra.

S postojećim kadrom i strojnim parkom zadovoljavamo i najzahtjevnije kupce u ovoj proizvodnoj grani. Proizvodnja se temelji na preradi metala uz postojeće strojeve: tokarilice, glodalice, brusilice za kružno, plansko i profilno brušenje, CNC tokarilice i CNC glodalice.

ŠTO RADIMO

Kod obrade metala i metalnih konstrukcija, proizvodnje metalne galanterije i izrade alata, osim CNC strojeva predstavljenih na početnoj stranici upotrebljavamo i strojeve za klasičnu strojnu obradu. U sadržaju galerije možete pogledati fotografije koje su snimljene u proizvodnim pogonima naše tvrtke, na kojima su između ostalog naša linija CNC strojeva kao i klasični strojevi koje posjedujemo.

Izrađujemo alate i naprave za potrebe električne industrije sa pratećim prešama i do 160 T, s izradom dijelova pomoću alata. Uz spomenuti program vršimo bravarske radove uključujući električna REL, TIG, MIG, MAG i plinska zavarivanja.

Za više informacija o strojnom parku i mogućnostima proizvodnje ili suradnje molimo Vas da nas kontaktirate.